T

een freelance multimedia ontwerper met sociale achtergrond

Thijs van Iersel

Ik werk sinds 2007 als freelance multimedia ontwerper. Ik maak websites, animaties en video's en heb in het verleden workshops en lessen gegeven op het ROC en bij Digital Playground. Het sociale aspect dat komt kijken bij kennisoverdracht en het ontwikkelen van concepten vind ik erg leuk. Mijn rol in het vak verandert geleidelijk in een meer strategische: ondersteund door een opleiding strategic brandmanagement ben ik zo ook van grote waarde bij merksessies.

Thijs van Iersel

Stadslab Leiden is een stichting die Leidse creatieven verbindt. Op vrijwillige basis werken architecten, ontwerpers, professoren en betrokken Leidenaren samen om de stad leuker te maken. Ik heb geholpen Stadslab Leiden op te bouwen en ben vanaf het begin bestuurslid geweest. In 2014 nam ik afscheid.

Stadslab Leiden

Wie goed werk wil leveren heeft de juiste brandstof nodig. Voor mij is dat een mix van goed eten en lekkere muziek. Bij Weldr hebben we allemaal zo onze favoriete tracks, die we graag met je delen via onze onze Weldr Wednesplay playlist. Elke woensdag voegen we lekkere nieuwe muziek toe!

Wednesday playlist

contact

Adres

Heivlinder 73
2317 JV
Leiden

KVK

27355524

IBAN

NL04 INGB 0005012229