T

Cases waar ik trots op ben

Het Paul Janssen Futurelab maakt onderwijs voor “Entrepreneurial Biomedical Professionals”. De verschillende modules behandelen verschillende onderdelen die een bedrijf moet nemen als het een medisch product ontwikkelt. Denk hierbij aan Research, Market Approval maar ook Intellectual Property. Vrijwel alle multimediale uitingen van het Paul Janssen Futurelab zijn door mijn gemaakt.

bekijk Paul Janssen Futurelab

Elektronisch afval wordt in Ghana vaak op een verkeerde manier gerecycled, hetgeen ernstige gevolgen kan hebben voor het milieu en de volksgezondheid. The Raw Materials Group in Zweden vroeg aan DoubleMatured, Reinhardt Smit en Thijs van Iersel om – middels een online publiekscampagne – de aandacht te vestigen op het belang van recycling van electronisch afval.

bekijk Responsible Recycling

De Breestraat wordt tot en met 2022 in meerdere fasen vernieuwd. Met elke nieuwe fase ontstaat een nieuwe situatie, met bijbehorende ‘regels’ voor de gebruikers van het gebied. De gemeente Leiden schreef een pitch uit om de nieuwe gedragscode op een vriendelijke en effectieve manier te communiceren. Samen met het collectief Weldr won ik de pitch.

bekijk de Bree

contact

Adres

Heivlinder 73
2317 JV
Leiden

KVK

27355524

IBAN

NL04 INGB 0005012229