T

Cases waar ik trots op ben

Elektronisch afval wordt in Ghana vaak op een verkeerde manier gerecycled, hetgeen ernstige gevolgen kan hebben voor het milieu en de volksgezondheid. The Raw Materials Group in Zweden vroeg aan DoubleMatured, Reinhardt Smit en Thijs van Iersel om – middels een online publiekscampagne – de aandacht te vestigen op het belang van recycling van electronisch afval.

bekijk Responsible Recycling

De Breestraat wordt tot en met 2022 in meerdere fasen vernieuwd. Met elke nieuwe fase ontstaat een nieuwe situatie, met bijbehorende ‘regels’ voor de gebruikers van het gebied. De gemeente Leiden schreef een pitch uit om de nieuwe gedragscode op een vriendelijke en effectieve manier te communiceren. Samen met het collectief Weldr won ik de pitch.

bekijk de Bree

contact

Mail

contact@thijsvaniersel.nl

Telefoon

06-23633605

Adres

Haagweg 4 H1
2311 AA
Leiden

KVK

27355524

IBAN

NL04 INGB 0005012229
Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function Minify_HTML::__construct(), 0 passed in /customers/f/a/0/thijsvaniersel.nl/httpd.www/wp-content/plugins/autoptimize/classes/autoptimizeHTML.php on line 51 and at least 1 expected in /customers/f/a/0/thijsvaniersel.nl/httpd.www/wp-content/plugins/autoptimize/classes/external/php/minify-html.php:69 Stack trace: #0 /customers/f/a/0/thijsvaniersel.nl/httpd.www/wp-content/plugins/autoptimize/classes/autoptimizeHTML.php(51): Minify_HTML->__construct() #1 /customers/f/a/0/thijsvaniersel.nl/httpd.www/wp-content/plugins/autoptimize/autoptimize.php(250): autoptimizeHTML->minify() #2 [internal function]: autoptimize_end_buffering('\n